Детски празник в рамките Лайънс ФЕСТ БАЗАР - РУСЕ 2014

Много веселие. музика, танци, Дядо Коледа и разбира се подаръци и лакомства за децата на Русе.

Скъпи приятели,
В продължение на целия месец декември 2013 г. продължава инициативата на ЛК Русе Север, Лайънс ФЕСТ БАЗАР - Русе 2014. В рамките на БАЗАРА на 22.12.2013 /неделя/ инвестирахме събраните до момента средства в организацията на ДЕТСКИ КОЛЕДЕН ПРАЗНИК. Всички присъстващи малчугани се забавляваха с богата танцово-музикална програма, представена от деца от Общински детски център на специално изградена за целта сцена в центъра на гр. Русе. Дядо Коледа подари на всички малки гости на празника, торбички с подаръци - плодове, торти, безброй лакомства, както и рекламни сувенири и балони на Lions International, подготвени от ЛК Русе Север.
Родителите на малчуганите се включиха в инициативата на нашия клуб като клиенти на функциониращите щандове за храни и напитки, облекла, коледна украса и сувенири.

За цялостната организация на събитието, искам да изкажа огромна благодарност на Дамски ЛК Русе - Сексагинта Приста, на спонсорите на мероприятието :

Търговска верига супермаркети ПАЦОНИ - 

 

Местни продукти и деликатеси БОЗМОВ - 

 

Винпром ТЪРГОВИЩЕ - 

 

Опаковки УЛТРАПАК - 

 

Комплекс РАДИЛОН - ресторант, бар, механа, доставка на храни, кетъринг - 

 

Винарска изба СЕДЕМ ПОКОЛЕНИЯ - гр. Русе - 

 

Вендинг Груп - гр. Русе

 

както и на търговските партньори по организация на ФЕСТ - БАЗАР РУСЕ 2014

Община РУСЕ

България Лизинг ЕАД

Бърза закуска КАТМИТЕ - гр. Русе, Пиаца Дунав

Булмаркет


От името на организаторите на празника - ЛК Русе Север, искам да уверя всички Лайънс приятели, че успяхме да превърнем неделната сутин в наистина мащабно и забележително Лайънс събитие. Въпреки лошото време и ограничените финанси, успяхме да зарадваме повече от 150 деца и техните родители, дарявайки ги най-вече с положителни емоции и добро настроение.
Лайънс ФЕСТ БАЗАРА продължава до 02.01.2014 г., очакваме всички русенци да се включат в набирането на средства за следващи подобни инициативи, като консумират умерено.

От специално организиран за целта щанд в рамките на ФЕСТ БАЗАРА, всички жители и гости на гр. Русе, припознаващи идеите и ценностите на Лайънс движението могат да си закупят различни сувенири, картички и календар, подготвени от ЛК Русе Север, както и да получат информация и разяснения относно дейноста на Лайънс в гр. Русе 

Поздрави
Владислав Симчев - ЛК Русе Север

Коментари (0)

Вашият коментар :