Русе събра регионални лайънс лидери в първия за годината RLLI

В Русе бе организиран първия за годината Регионален Лайънс Лидерски Институт, в който взеха участие представители на Лайънс клубове Търговище, Габрово, Пловдив, Пловдив-Филипополис, София, Пазарджик, Русе-Сексагинта Приста, Панагюрище, Силистра, Велико Търново-Царевец, Велико Търново-Арбанаси, Русе-Север и други. Обучителната проява се организира от Дистрикт 130-България, с подкрепата на Lions Clubs International и е част от програмата на Екипа по лидерство.

Лектори на обучението бяха Бети Деловска от Дистрикт 132-Македония, Пламен Чингаров от Дистрикт 130-България, GLT-ръководителят за България ПДУ Станислав Сираков и Уебмастер на Дистрикт 130 Владислав Симчев. Специален лектор на форума бе Лайън Милена Хлебарова, която по завладяващ начин ангажира участниците по темите „Протокол”, „Работа с медии” и „Представяне пред аудитория”.

Клубните ръководители демонстрираха активност в заниманията и споделяха своя опит, постижения и акции чрез разнообразни презентационни и интерактивни форми. Освен традиционната за Института тематика, бяха разгледани възможностите за проекти чрез LCIF и “On-line ресурсите в националния (www.lions.bg) и международния (www.lionsclubs.org) лайънс сайт”.

Участниците в института посетиха и Бесарбовския манастир, проектиран и възстановен с помощта на членове на ЛК Русе, и се насладиха на чудесната гледка към р. Дунав от винарна Седем поколения.

Дистрикт 130 България

 

Коментари (0)

Вашият коментар :